سهر الليالي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سهر الليالي

منتدي للاغاني العربيه
 
البوابةالرئيسيةالتسجيلأحدث الصوردخول

 

 بيكاتا الفراخ بالمشروم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سهر الليالي
Admin
Admin
سهر الليالي


انثى
عدد الرسائل : 164
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 21/01/2008

بيكاتا الفراخ بالمشروم Empty
مُساهمةموضوع: بيكاتا الفراخ بالمشروم   بيكاتا الفراخ بالمشروم I_icon_minitimeالخميس يونيو 26, 2008 3:24 am

المكونات :

كيلو صدور فراخ مقطعه اجزاء

نص كوباية زبده و علبة مشروم مقطع و علبة كريمه لبانى

تلات بصلات كبار مقطعين انصاف دواير وملح وفلفل وليمون

'طريقه التحضير:

هانتبل الصدور بالملح والفلفل والليمون و سنة قرفه ونسيبها فى التلاجة ساعه

نحط الزبده فى طاسه كبيره عالنار مع معلقة زيت ذرة ونحط الصدور

ونحمرها عالهادى مع التقليب المستمر لغاية اللون الذهبى

نشيل الفراخ ونحط البصل فى نفس الزبده والزيت المتبقى لغاية ما يدبل بس

بعد كده نقلب معاه المشروم المتصفى من ميته للسوا

ننزل الصينية من على النار وندلق الكريمه عالبصل والمشروم

نقلب كويس ونرجعها عالنار تغلى بالراحه لزيادة التخانة

نحط الصدور فى طبق التقديم

وندلق عليها صوص البيكاتا ويجمل بمفروم بقدونس

و بالهنا والشف
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://sahr.alafdal.net
 
بيكاتا الفراخ بالمشروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سهر الليالي :: المطبخ الشرقي-
انتقل الى: